وزیر کشور گفت: شرکت های دانش بنیان در سطح کشور دارای توانمندی های وسیع تخصصی هستند که ضروری است زمینه فعال شدن آنها در عرصه صنایع نفت و گاز و پتروشیمی فراهم شود.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: روسها این را میدانند که اگر کوتاه بیایند؛ اروپا انرژی خزر را قبضه میکند. به همین دلیل قراردادهایی با ایران و دیگر کشورهای حوزه خزر منعقد کرده تا موقعیت خود را تثبیت کنند.
پنجمین دوره نمایشگاه حمایت از ساخت داخل، از نهم لغایت یازدهم بهمن ماه با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت پتروشیمی، پالایشگاهی و شرکت های دانش بنیان در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش برگزار می شود.
کارشناس حوزه انرژی اظهار کرد: تهیه و تدوین برنامه جامـع برای سرمایهگذاری در طرحهای اولویتدار با توجه به محدودیتهای جذب سرمایهگذاری، باید در دستور کار صنعت نفت قرار گیرد.
وزیر نفت از افتتاح ۱۵ طرح بزرگ در این بخش به ارزش ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار در بخشهای بالا و پاییندستی خبر داد و اظهار کرد: همچنین در ایام دهه فجر قرارداد اجرای ۸ طرح در میدانهای مشترک نفتی و گازی به ارزش ۱۴ میلیارد دلار امضا خواهد شد.
افاضلی گفت: قطعا اگر سرمایه گذاری و انتقال دانش انجام شود، صنعت پتروشیمی می تواند در چشم انداز کشور بسیار تاثیرگذارتر باشد. البته مستلزم این است که تعامل بیشتری با دنیا داشه باشیم و همانطور که با شرق بده بستان داریم، با غرب هم وارد داد و ستد تجاری شویم. اما متاسفانه سیاست خارجی، پتروشیمی را حاشیه نشین کرده است.
تفاهمنامه همکاری شرکت سرمایهگذاری نفت و گاز تأمین(تاپیکو) و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) با هدف توسعه میدانهای نفتی و گازی به امضای مدیرعامل تاپیکو و فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا رسید.
طبق تازهترین گزارش کمیسیون تلفیق مجلس از بررسی لایحه بودجه، این کمیسیون در بخش نفتی بودجه ۱۴۰۳ تغییراتی را اعمال کرده است که در دو محور قابل بررسی است.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، این کمیسیون پیرو مصوبهای برای نسختین بار ورود به منابع و مصارف ۳ شرکت بزرگ کشور در حوزه نفت و گاز را مدنظر قرار داد.
خجستهمهر با تأکید بر اینکه مجموع ذخایر نفت خام و گاز طبیعی ایران ۳۴۰ میلیارد بشکه معادل نفت است و ذخایر نامتعارف هنوز به این ذخایر اضافه نشده است، تصریح کرد: طی مطالعات اولیه در حال آمادهسازی شرایطی هستیم تا ذخایر نفت و گاز شیل و هیدراتهای گازی به ذخایر نفت و گاز ایران اضافه شود.